One Radio
Image default
Aanbiedingen

De drie populaire interieurstijlen van dit moment

Ga je binnenkort verhuizen of ben je toe aan een nieuw interieur? Dan is het tijd om inspiratie op te doen! Er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende interieur stijlen. Ook worden er vaak combinaties gemaakt van twee stijlen. Er is dus van alles mogelijk! Ben je benieuwd naar de populairste interieur stijlen van dit moment? Lees dan verder en laat je inspireren!

 

Modern

Bij de moderne interieurstijl wordt er vaak gekozen voor witte muren, witte meubels en soms zelfs een witte vloer. Om de witte ruimte meer sfeer te geven, wordt het gecombineerd met zwarte details. Denk hierbij aan een zwarte tafel of een zwarte lamp. Ook zwarte raamdecoratie is bij de moderne interieur stijl erg hip. Er wordt vaak gekozen voor jaloezieën of houten shutters. Deze raamdecoratie maakt de ruimte gelijk een stuk sfeervoller.

 

Vintage

Vind je de moderne interieur stijl te somber en strak? Dan is de vintage stijl misschien iets voor jou. Deze stijl staat bekend om de gezellige sfeer. Bij deze stijl is niets te gek. Het voordeel is dat de accessoires, die passen bij deze interieurstijl, vaak te vinden zijn bij een kringloopwinkel. Ideaal dus als je geen groot budget hebt voor een nieuw interieur.

 

Botanisch

De botanische interieur stijl wordt steeds populairder. Deze woonstijl kenmerkt zich door witte muren in combinatie met planten en vrolijke accessoires. Ook wordt er vaak gekozen voor witte shutters of jaloezieën. Het voordeel is dat je hiermee zelf de lichtinval kunt regelen. Overdag geniet je van de natuurlijke lichtinval en ’s avonds kun je de shutters sluiten voor de privacy. Bij deze interieur stijl is het dus niet nodig om de muur een andere kleur te geven. Met een aantal mooie accessoires, planten en woondecoratie bereik je al snel de botanische stijl.

 

Laat je inspireren!

Nu je weet welke interieur stijlen populair zijn op dit moment, kun je zelf een keuze maken. Je kunt een muur schilderen of nieuwe accessoires kopen, maar raamdecoratie is misschien wel het belangrijkste voor de sfeer in huis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van RaamdecoratieDeal en ontdek het aanbod aan jaloezieën.

https://raamdecoratiedeal.com/