One Radio
Image default
Aanbiedingen

4 situaties waarop je een koffiemok met logo kunt uitdelen

4 situaties waarop je een koffiemok met logo kunt uitdelen

Een koffiemokken met logo, je kunt ze bij verscheidene partijen bestellen. Zo ook bij Loopper. Zo kun je koffiemokken laten bedrukken met een leuke of inspirerende tekst, maar andere opties zijn bijvoorbeeld mokken met een mooie foto of bedrijfslogo. Loopper mokken met logo kun je helemaal naar jouw smaak ontwerpen. Het mooie aan Loopper is dat jij zelf kunt kiezen op wat voor soort mok je dit wilt laten bedrukken en hoe jouw logo geplaatst moet worden. Met sommige koffiemokken is het al mogelijk om vanaf slechts 25 stuks al te worden bedrukt. Hoe groter de hoeveelheid is die jij afneemt, hoe lager de prijs per bedrukte koffiemok wordt. Ideaal voor wanneer je een grote hoeveelheid koffiemokken wilt bestellen. Deze kun je vervolgens weer weggeven aan de mensen op de beurs of op een open dag van je bedrijf, maar ook wanneer je een jubileum te vieren hebt of als onderdeel van een door jouw zelf samengesteld kerstpakket. Wil je nou meer weten over deze vier situaties? Lees dan snel verder in deze blog!

 

Een open dag van je bedrijf

Heb je binnenkort een open dag van je bedrijf of ben je van plan om er binnenkort één te organiseren? Dan kunnen de koffiemokken met logo natuurlijk niet ontbreken tijdens deze open dag. Deze kun je vervolgens aan de bezoekers uitdelen. Van koffiemokken kun je immers nooit genoeg hebben. Zo hebben de bezoekers van jouw open dag een geschenk en daarmee een aandenken om mee naar huis te nemen en daarnaast is dit een vrij slimme en eenvoudige manier om reclame te maken.

 

Op de beurs

Na een beurs wil je natuurlijk dat de bezoekers jouw bedrijf niet vergeten zijn. Daarom is het geven van een geschenk met jouw logo of naam een uitstekend idee. Zo kun je naast koffiemokken met logo ook andere artikelen uitdelen. Zo zou je ook kunnen denken aan pennen met jouw bedrijfsnaam erop of bedrukte tasjes die ook nog eens herbruikbaar zijn. Hierin zou je ook nog eens informatieboekjes of enkele handige of lekkere goodies in kunnen doen.

 

Wanneer je een jubileum te vieren hebt

Tijden het vieren van een jubileum is het een trend om koffiemokken met logo weg te geven. Bijvoorbeeld wanneer jouw bedrijf al 25 jaar bestaat of het predicaat hofleverancier heeft gekregen. Om dit moment extra speciaal te maken zou je hiervoor een speciaal logo kunnen laten ontwerpen door een professional die je vervolgens op deze mokken of andere promotionele artikelen kunt laten drukken.

 

Onderdeel van een zelf samengesteld kerstpakket

het is alweer bijna kerst en dat betekent natuurlijk dat de kerstpakketten weer uitgekozen en klaargemaakt moeten worden. Tijdens deze traditie worden er veel kant-en-klare kerstpakketten samengesteld en bevatten vaak een vrij standaard inhoud bestaande uit verschillende etens- en drinkwaren aangevuld met enkele andere non-food producten zoals kaarsen, fleece plaids, ovenwanten, et cetera. Een veel leukere manier is natuurlijk om een zelf samengesteld kerstpakket weg te geven. Op deze manier kun je het kerstpakket precies zo samenstellen zoals jij dat zelf wilt. Zo verras je jouw werknemers echt. Wedden dat het in de smaak valt?

 

https://www.loopper.nl/