One Radio
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers zorgen goed voor uw dak

Heeft u mensen nodig voor een vakkundige dak reparatie? Als u contact opneemt met De Dakmakers, kan er vandaag nog een afspraak gemaakt worden. Als er sprake is van schade aan het dak, adviseren De Dakmakers niet te lang te wachten met de reparatie. Scheurtjes, gaten en bijbehorende lekkages zullen snel verergeren. Het gevolg is grotere schade aan uw woning en een hoge rekening. Hoe sneller u een dakdekker inschakelt hoe beter een en ander te herstellen is.

Advies op maat

Bij De Dakmakers werken gecertifieerde technici. Voordat zij aan de slag gaan, doen ze een grondige inspectie van het dak. Vervolgens wordt met u overlegd en wordt advies op maat gegeven. Er wordt altijd gekozen voor een duurzame, lange termijnoplossing zodat u voortaan weer verzekerd bent van een veilig en goed dak. De Dakmakers weten raad met allerlei soorten daken: platte en hellende daken; witte, groene en zwarte daken. Op alle verrichtte werkzaamheden wordt volledige garantie gegeven.
 

Garantie op het werk

Persoonlijk dakadvies kunt u op korte termijn al krijgen van De Dakmakers. Deze firma is aangesloten bij Vebidak. Vebidak is de erkende brancheorganisatie op het gebied van bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Ondernemingen uit heel Nederland zijn aangesloten. Vebidak werkt samen met de Arbeidsinspectie. Er wordt op deze manier bijgedragen aan eerlijke, duidelijke en werkbare veiligheidseisen. En op alle dak werkzaamheden kunt u garantie verwachten.

 Bent u geïnteresseerd in actuele ontwikkelingen op het gebied van daken? Neem dan eens een kijkje op het blog van De Dakmakers. De verschillende artikelen staan op de site en zijn 24/7 te lezen. Onderwerpen waar over geschreven wordt, zijn onder meer: zonnepanelen, het Dakmakers-onderhoudsabonnement en isolatiemaatregelen voor platte daken. De Dakmakers zijn gevestigd aan de Kalkhovenweg 58 in Alphen aan den Rijn. Voor telefonisch contact maakt u gebruik van nummer 085 022 0680. Een mail sturen kan naar info @ dakmakers. nl. En vindt u het handiger om te appen, dan kan dat via 06 19 61 03 27.

 

http://www.dakmakers.nl/