One Radio
Image default
Gezondheid

Blijvende hoofdpijn na een val

Het ervaren van aanhoudende hoofdpijn na een val kan een teken zijn van onderliggende problemen die aandacht vereisen. Bij Amsterdam Brain Center begrijpen we hoe frustrerend en ontwrichtend chronische hoofdpijn kan zijn na een ongeval. Onze gespecialiseerde benadering is ontworpen om individuen te helpen bij het beheren en verlichten van deze symptomen, zodat ze hun leven weer kunnen oppakken.

Oorzaken van Blijvende Hoofdpijn na een Val

Na een val kan hoofdpijn aanhouden vanwege verschillende mogelijke redenen:

  • Traumatisch Hersenletsel: Zelfs een milde hersenschudding kan leiden tot langdurige hoofdpijnklachten.

  • Nek- en Rugletsel: Schade aan de nek of rug kan spanning veroorzaken die hoofdpijn veroorzaakt.

  • Psychologische Factoren: Angst, stress en depressie als gevolg van het ongeval kunnen bijdragen aan hoofdpijn.

Onze Benadering van Behandeling

Bij Amsterdam Brain Center bieden we een holistische benadering van de behandeling van blijvende hoofdpijn na een val:

Gedetailleerde Evaluatie: We beginnen met een grondige evaluatie om de oorzaak van de hoofdpijn te achterhalen. Dit omvat vaak neurologische tests en beeldvormende technieken om eventuele schade te identificeren.

Behandelplan op Maat: Op basis van de evaluatie stellen we een individueel behandelplan op. Dit kan fysiotherapie, medicatie, psychologische ondersteuning en andere therapieën omvatten, afhankelijk van de specifieke behoeften van de patiënt.

Fysiotherapie en Oefeningen: Voor patiënten met nek- en rugletsel kan fysiotherapie helpen bij het verlichten van spanning en het verbeteren van de algehele houding.

Medicatie: Indien nodig kunnen medicijnen worden voorgeschreven om pijn te beheersen en andere symptomen te verlichten die gepaard gaan met hoofdpijn.

Contact

Heeft u last van aanhoudende hoofdpijn na een val? Neem vandaag nog contact op met Amsterdam Brain Center om een afspraak te maken. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van verlichting en het herstellen van uw kwaliteit van leven. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw herstelproces.

 

https://amsterdambraincenter.com/blijvende-hoofdpijn-na-een-val-wij-willen-u-helpen/