One Radio
Image default
Aanbiedingen

Bandenstelling

Een bandenstelling is onmisbaar voor elk autobedrijf. Bij Stellingstunt vindt u nieuwe bandenstellingen tegen een scherpe prijs. Bekijk ons aanbod hier! __________________________________________________________________________________

Bandenstelling

Voor ieder autobedrijf is een bandenstelling onmisbaar. Bij Stellingstunt vindt u nieuwe bandenstellingen tegen een scherpe prijs. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld garagehouder bent u de autobanden wilt opslaan in uw bedrijf. De bandenstellingen zijn geschikt voor zowel zomer- als winterbanden. Het is belangrijk dat u deze banden netjes opberg, want zo kunt u slijtage voorkomen. Daarnaast liggen de banden in een bandenstelling altijd in de juiste positie en hebben ze de minste kans op vormverandering. De bandenstellingen verkrijgbaar bij Stellingstunt zijn allemaal van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur. Neem eens een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod en plaats vandaag nog een bestelling. Op deze manier kunt u uw banden snel weer op de juiste manier opslaan in een bandenstelling binnen uw magazijn of bedrijfspand.

Uitvoeringen

Bij Stellingstunt vindt u de bandenstellingen in diverse afmetingen. Bij het aanschaffen van een nieuwe bandenstelling is het belangrijk om goed te letten op de hoogte, breedte en diepte van deze stelling. U wilt natuurlijk wel dat de stelling binnen de ruimte past en dat u de hoeveelheid banden kwijt kunt, die u in gedachten heeft. Meet daarom uw ruimte altijd even van te voren even op. Heeft u nog vragen over de diverse uitvoeringen van de bandenstelling omdat u bijvoorbeeld wilt weten welke stelling het beste bij u past? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar de perfecte bandenstelling. Bekijk ons uitgebreide assortiment bandenstellingen op deze pagina.

Bandenstelling uitbreiden

Alle bandenstellingen die wij verkopen zijn configureerbaar uit te breiden. Heeft u gedurende de tijd meer banden die u in de stelling wilt opbergen? En is de bandenstelling die u bij ons heeft gekocht op een gegeven moment te klein? Dan kunt u de vlakken eenvoudig uitbreiden, zodat u meer ruimte heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden om uw bandenstelling op de juiste wijze uit te breiden. Onze specialisten weten precies wat haalbaar is om het gewenste resultaat te bereiken.

Levering van uw bandenstelling

Wilt u een bandenstelling bestellen bij Stellingstunt? Wanneer wij deze bandenstelling op voorraad hebben kunt u er rekening mee houden dat u deze binnen 3 werkdagen ontvangt. Wij hechten veel waarde aan een snelle service. Wij komen uw bandenstelling altijd op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 leveren. Zo kunt u dus al snel profiteren van het gemakt van een bandenstelling.

Service van Stellingstunt

Wenst u passend advies of heeft u speciale wensen met betrekking tot het afleveren van de bandenstelling? Geef dit dan gerust aan en wij bespreken de mogelijkheden met u. Ook op het gebied van communicatie vinden we korte lijntjes erg belangrijk. Dus mocht u nog vragen hebben,

https://www.stellingstunt.nl/