One Radio
Image default
Aanbiedingen

Subsidies bij Hezelburcht

Subsidie is een bijdrage die je krijgt voor een project. De bijdrage is van toepassing als de overheid vind dat het project wat op de planning staat nuttig is. De subsidie wordt verveeld over verschillende projecten, daarom zijn er veel verschillende subsidies. Hierdoor kan het soms erg lastig zijn om te weten op welke subsidie je recht hebt. Elke subsidie heeft namelijk zijn eigen voorwaarden. Wil je meer weten over de verschillende subsidies? Lees dan snel verder!

Innovation fund

Het innovation fund stimuleert bedrijven om technologieën te ontwikkelen die koolstof en CO2  reduceren. De projecten moeten zorgen dat ze aan de hand van de berekeningen minimaal 75% CO2 – uitstoot vermijding realiseren. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie moet je project aan een paar voorwaarden voldoen. Bijvoorbeeld; innovatief, hoe effectief deze is in het tegengaan van GHG-uitstoot en het wordt getest op schaalbaarheid. 

 

Horizon 2020

Dit is het belangrijkste Europees subsidieprogramma voor onderzoek en ontwikkeling. Horizon 2020 stimuleert dan ook wetenschappelijke doorbraken en innovatie binnen het bedrijfsleven en academische wereld. Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie componenten; Excellent Onderzoek, Industrieel Leiderschap en Maatschappelijke uitdagingen. 

GlobStars

GlobalStars geeft subsidie aan een innovatieve ondernemer die internationale ambities heeft. Daarnaast moet de ondernemer bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe producten en processen. Het doel van GlobalStars is het oplossen van strategische, economische en maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast moet de ondernemer zorgen voor economische groei.  

CEF Transport

Het CEF transport programma geeft subsidie om de infrastructuur te verbeteren. Voornamelijk in Europa, hierdoor kan namelijk meer groei en welvaart ontstaan. Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet je project geschikt zijn op deze fronten; onderlinge samenwerking van het spoorwegnet bevorderen, lange termijn oplossingen voor efficiënte en duurzame vervoerssystemen, vervoerswijzen koolstofarm maken, innovatie en grensoverschrijdend. 

Meer weten?
Dit was een kleine greep uit de subsidies, Hezelburcht heeft op de website verdere informatie over de rest van de subsidies. Wil je meer informatie over Hezelburcht? neem dan ook een kijkje op de website of neem contact op. Wie weet zit er wel een subsidie tussen die jouw project verder kan helpen!

 

https://www.hezelburcht.com/

Gerelateerde artikelen

Leuk: servies laten bedrukken!

Fietsen van geweldige kwaliteit

Wijn bewaren