One Radio
Image default
Aanbiedingen

Wat geef jij je beste vriendin dit jaar cadeau?

Het is altijd lastig om steeds weer op nieuwe ideeën te komen wat je iemand cadeau kunt geven. Vooral wanneer je jouw vriendin al vaker met een presentje hebt verrast, wordt het elke keer moeilijker om iets origineels te verzinnen. Gelukkig biedt deze blog de uitkomst en genoeg ideeën om haar dit jaar cadeau te geven of zelfs met de post te versturen.

Een gezamenlijke wellnessdag
Ontspanning kan vast en zeker iedereen gebruiken en wat is er nou leuker om jezelf eens heerlijk te laten verwennen. Bijvoorbeeld met een fris gezichtsmasker, een bijzondere schoonheidsbehandeling of een welverdiende massage. Samen kunnen jullie helemaal tot rust komen en wellicht zelfs nog een tijdje in de sauna wegdommelen. Een bezoekje aan een wellness centrum kan dus dit jaar misschien wel de uitkomst bieden.

Lekkernijen voor je vriendin
Is jouw vriendin een zoetekauw die je graag met iets lekkers wilt verrassen? Ga dan bij haar langs om er samen van te smullen. Woont ze misschien te ver weg om zelf op bezoek te gaan? Dan zijn er tegenwoordig genoeg dingen die je haar via de post kunt sturen. Een zak met snoep, een lekker smulpakket of een doosje bonbons. Wil je liever iets unieks? Wat dacht je dan van brownies door de brievenbus? De brownies van The Brownie Box zijn liefdevol verpakt met een oog voor detail. Dit zijn werkelijk de meest smakelijke brownies, waarbij je de liefde in elke hap kunt proeven. Stuk voor stuk een unieke creatie en wonderbaarlijke smaakcombinaties waar je u tegen zegt. Bestel brownies voor je vriendin bij The Brownie Box.

Maak zelf iets 

Met een persoonlijk cadeau laat je zien dat je veel om jullie vriendschap geeft en dat je goed over het cadeau hebt nagedacht. Bijvoorbeeld een zelfgemaakt schilderij, een sieraad of decoratiestuk. Nog unieker is het om een fotoboek met jullie allermooiste foto’s te maken. Daarmee heeft ze altijd een leuk aandenken aan deze prachtige momenten.

 

Ga samen ergens heen

Heeft je vriendin een bijzonder idool, interesse of houdt ze van sportwedstrijden? Organiseer dan twee entreekaartjes om naar het concert, de wedstrijd, het evenement of plek te gaan waar zij zo erg van houdt. Het leuke daaraan is, dat jullie samen tijd doorbrengen en nog meer unieke herinneringen kunnen vormen. 

 

https://www.thebrowniebox.nl/