One Radio
Image default
Aanbiedingen

Vind jouw ideale medische kussen

Vind jouw ideale medische kussen

Zonder een goede nachtrust is het op den duur lastig om overdag fit, energiek en vrolijk te zijn. Dit zijn toch wel essentiële dingen om goed te functioneren. Dus slaap je slecht, is het belangrijk om hier iets aan te doen. De vraag is natuurlijk waardoor het slechte slapen wordt veroorzaakt. Een reden kan zijn dat je niet het juiste kussen hebt. Een medisch lichaamskussen kan wonderen doen voor je lichaamshouding. Je denkt nu misschien leuk, maar hoe vind ik tussen het grote aanbod aan medische kussens mijn ideale kussen? Goed nieuws, want daarmee gaan wij je helpen. 

 

Welk lichaamsdeel moet het kussen ondersteunen?

Allereerst is het belangrijk om erachter te komen welke vorm je lichaamskussen moet hebben. De kussens zijn namelijk in verschillende vormen en maten te verkrijgen. Heb je last van je onderrug, knieën of enkels, kun je een kussen aanschaffen dat deze lichaamsdelen extra ondersteuning biedt. Wil je je knieën ontlasten kun je als rugslaper het kussen onder je knieën leggen. Ben je een zijslaper en wil je graag je knieën ontlasten, kun je het kussen tussen je knieën en enkels inleggen. 

 

Zoek je gewoonweg meer ondersteuning?

Vooral voor zijslapers kan het prettig zijn om een lichaamskussen te hebben, waar je lekker tegenaan kunt kruipen. Het kussen biedt extra stabiliteit en zorgt ervoor dat je je rug kunt ontlasten. Dit zorgt meteen weer voor minder rugklachten. Dus als je snel last van je rug hebt, moet je zeker eens overwegen om een lichaamskussen in de vorm van een U of 7 te kopen. 

 

Fossflakes Comfort-C

Ben je juist op zoek naar een multifunctioneel kussen, moet je eens het Fossflakes Comfort C body kussen bekijken. Met dit kussen kun je veel kanten op. Hij helpt je om een betere slaaphouding te creëren, zodat je je spieren en gewrichten kunt ontlasten. Het voordeel van dit kussen is dat het multifunctioneel is wat betekent dat hij op verschillende manieren kan worden gebruikt. Je kunt hem gebruiken als je op je zij slaapt om je rug en heupen te ondersteunen. 

 

Ook kun je hem achter je leggen en hem gebruiken als steun. Hierdoor kun je op je zij liggen, terwijl je rug ergens tegenaan steunt en je niet op je rug kunt rollen. Ook kun je hem onder je knieën leggen om je rug te ontspannen of kun je hem gewoon als hoofdkussen gebruiken. Dit kussen is dus ideaal wanneer je vaak een verschillende houding aanneemt, maar hiervoor een geschikt en compact kussen zoekt. 

 

Waar kun je jouw ideale kussen kopen?

Wil jij graag weten welke kussen er precies bestaan of vind je het toch prettig om met een expert te overleggen, kun je bijvoorbeeld eens op de site van https://www.mijnidealekussen.nl/nl/ kijken. Hier vind je namelijk een uitgebreid aanbod aan medische lichaamskussen voor verschillende verwachtingen. Heb je vragen over welk kussen de juiste voor jou is, kun je contact met hun klantenservice opnemen, zij helpen je dan verder zodat jij jouw perfecte kussen vindt en een slechte nacht in ieder geval niet aan je kussen kan liggen.

 

Gerelateerde artikelen

Zo zorg je ervoor dat jouw pakketje heel overkomt!

Heb je vaak een miskoop? Voorkom het met deze tips!

Met deze tips geniet je het hele jaar van je tuin