One Radio
Image default
Dienstverlening

Search4love organiseert de leukste speeddating avonden in Amsterdam en Breda

We kunnen ons voorstellen dat je een aantal vragen hebt over speeddaten Breda. We zullen proberen de meest urgente voor je te beantwoorden.

Hoe kom ik erachter hoe één en ander werkt? Op de site van Search4love staan alle details over inschrijven, locaties, soorten evenementen et cetera. Uitgebreide informatie over het specifieke event waarvoor jij je hebt opgegeven, krijg je op de avond zelf.

Hoeveel speeddates zijn er per evenement? Iedere deelnemer heeft 15 tot 20 dates verspreid over de avond. Ieder gesprekje duurt 4 minuten. Tussendoor wordt een aantal keer pauze gehouden.

Waar komen de andere singles vandaan? De avonden worden zo georganiseerd dat alleen mensen uit dezelfde omgeving meedoen.

Moet ik iets meenemen? Nee, alles wat je nodig hebt, wordt verzorgd door Search4love. Ter plekke krijg je een persoonlijke speeddatekaart met pen en een badge met je naam. Hostesses serveren de hele avond drankjes en hapjes.

Vind de liefde of vriendschap voor het leven

Over de Search4love speeddate Amsterdam evenementen kunnen we het volgende melden. De avonden zijn zeker niet alleen bedoeld om liefdesrelaties te laten ontstaan. Dit is natuurlijk wel de insteek van speeddaten, maar de ervaring leert dat er ook levenslange vriendschappen uit voortkomen. Sowieso is het een heerlijk avondje uit. Als je je inschrijft, geef je een aantal persoonlijke gegevens door aan Search4love. Je kunt er zeker van zijn dat daar zorgvuldig mee omgegaan wordt. Eén en ander wordt veilig bewaard en zodra je je uitschrijft ook weer verwijderd. Je wordt niet bestookt met ongevraagde mails. Er is wel een nieuwsbrief. Die ontvang je alleen als je je ervoor opgeeft. De speeddate avonden duren tot 22.00 / 22.30 uur. Als je nog niet uitgekletst bent, is er zeker tijd voor een laatste drankje. Wat betreft corona maatregelen: Search4love houdt zich strikt aan de door de overheid en het RIVM voorgeschreven COVID-19 regels. Speeddaten met iets meer afstand dus en afhankelijk van de ruimte ook wat minder deelnemers. Minder leuk? Zeker niet!

https://www.search4love.nl/