One Radio
Image default
Huishoudelijk

Schaf een zuinige douchekop aan bij deze specialist

Wilt u duurzaam douchen en bewust uw waterverbruik verminderen door een zuinige douchekop te kopen? Bekijk het assortiment aan waterbesparende douches in de webshop van Oxiwaterjet Europe en bespaar tot wel 50% water tijdens het douchen. Daarnaast bespaart u ook op uw energieverbruik. Ontdek de eco-vriendelijke douchekop van deze specialist en bespaar liters water per jaar zonder in te hoeven leveren op douchecomfort. Het is ook mogelijk om uw huidige douche zuinger te maken dankzij de Airdouche, een waterbesparend element dat past op bijna iedere douche.

Geniet van een krachtige jetstream

Een zuinige douchekop van deze specialist zorgt ervoor dat u honderden euro’s per jaar kunt besparen op uw water- en energieverbruik. Een Airdouche, het losse element, past op iedere non-eco douchekop. Ervaar een heerlijk ontspannende en krachtige jetstream terwijl je tot de helft minder water verbruikt per douchebeurt. De Airdouche voegt lucht toe aan de waterstraal waardoor het volume hetzelfde blijft aanvoelen. Daarnaast maakt deze milieuvriendelijke uitvinding ieder product legionellawerend doordat er geen water achterblijft in de doucheslang of in de zuinige douchekop. Zo kunt u altijd genieten van een veilige, schone en ontspannende douche.

Hoogwaardig design en besparen komen samen in één product

Naast het aanschaffen van een zuinige douchekop, kunt u meer doen om uw woning waterbesparend te maken. Zo biedt deze specialist meerdere opzetstukken voor keuken- en badkamerkranen waardoor u tot wel 93% water kunt besparen. Bekijk de collectie van deze specialist en ervaar hoe het besparen van energie en water samenkomt met hoogwaardig design. Weet u niet zo goed welk product tot het beste resultaat zou leiden in uw situatie? Deze specialist voorziet u graag van passend advies op basis van uw wensen en uw budget.

Neem bij vragen contact op met deze specialist

Wilt u uw woning verduurzamen en bewust omgaan met uw water- en energieverbruik? De Airdouche is een simpele en laagdrempelige oplossing en maakt van iedere non-eco douchekop een zuinige douchekop. Heeft u een vraag over deze waterbesparende oplossingen of over andere producten van deze specialist? Raadpleeg de website van deze expert in waterbesparing en neem contact op met het bedrijf. Zij helpen u graag verder.