One Radio
Image default
Banen en opleidingen

Medewerker Crew McDonald’s

Functie

Voor het openen van een McDonald’s winkel in Beringen zijn wij op zoek naar gemotiveerd keukenpersoneel.

Wil jij werken in de hotelbranche? Is werken in een bekende fastfoodketen voor jou aantrekkelijk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Uw taken omvatten:

  • Stel keukenapparatuur op + onderhoud ze goed
  • Bereid je voor om hamburger en salade te bereiden
  • Bereid hamburgers en salades, gebakken vis en gevogelteproducten, versier sandwiches, bak frites
  • Klantenservice
  • Algemeen onderhoud; maak de tafel schoon, houd de kamer op orde en het toilet

Aanbod

Je maakt deel uit van een volledig nieuw team, vermits het gaat over de opening van een nieuw filiaal. Bovendien zijn er heel wat doorgroeimogelijkheden en maak je na een positieve interim periode kans op een vast contract . Je zal een correcte verloning ontvangen. We zijn op dit moment op zoek naar zowel deeltijdse als voltijdse kandidaten!

Jouw profiel

  • Als auditorium / receptiemedewerker ben je klantvriendelijk en heb je flexibele werktijden. Werken op zaterdag, zondag en nacht houdt je niet tegen.
  • Voor deze functie zijn wij op zoek naar mensen die energiek, leergierig en werklustig zijn en deel willen uitmaken van het team.

Selecteer leveranciers of dienstverleners om te onderhandelen over contractvoorwaarden, controleer de geleverde diensten of producten, rekruteer personeel en leer hen de richtlijnen van de organisatie Bereid het plan van het keukenpersoneel voor in functie van de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingswerkzaamheden, begeleid de uitvoering van de bereiding van de gerechten of controleer de dressing en indeling van de borden of schalen, bewaak de inventaris, stel het tekort aan plaatsen vast om bestellingen te plaatsen en controleer de hygiëne volgens de werkprocedures En regels voor voedselveiligheid, vaste menu’s, vaste prijzen voor serviesgoed

Geen specifieke leervereisten

https://www.vindazo.be/vacatures/keukenpersoneel.html