One Radio
Image default
Aanbiedingen

Leuk: servies laten bedrukken!

 

We zien het steeds meer, bedrukte glazen, mokken en ander servies. Servies bedrukken kan veel verschillende, leuke doeleinden hebben. De afgelopen jaren is er qua druktechnieken ook steeds meer mogelijk geworden. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan worden afgedrukt op servies. Ben jij benieuwd naar de redenen om servies te laten bedrukken? Je leest het in deze blog!

 

Een speciaal en persoonlijk cadeau

Valt er iets te vieren, maar weet je niet zo goed wat je cadeau wilt geven? Servies met een persoonlijke boodschap gedrukt is altijd een leuk idee. Denk bijvoorbeeld aan een beker of mok met daarop de naam van een jarige. Laat je creativiteit de vrije loop, want er is veel mogelijk wat betreft bedrukkingen. Kies bijvoorbeeld voor een leuke quote of het logo van zijn of haar favoriete voetbalclub. Het is ook mogelijk om afbeeldingen te laten afdrukken op servies. Dit zorgt voor een persoonlijk tintje en wordt bovendien als cadeau vaak hartelijk ontvangen.

 

Ook geschikt voor bedrijven

Voor bedrijven is het een belangrijk uithangbord: het aanbieden van relatiegeschenken. Wanneer u servies laat bedrukken is dit ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. Laat bijvoorbeeld je bedrijfslogo afdrukken op servies, bekers, glazen, zo heeft u het ideale relatiegeschenk in huis. Ontvangers zien en onthouden tenslotte dat het geschenk afkomstig is van jouw bedrijf. Dit is ook weer goede reclame voor jouw bedrijf! Goed gekozen relatiegeschenken kunnen een positieve impact hebben. Zo blijkt het bijvoorbeeld dat meer dan de helft van de ontvangers van relatiegeschenken het desbetreffende bedrijf sneller herinnert dan wanneer er geen relatiegeschenk wordt ontvangen.

 

Bedrukt servies in jouw huisstijl

Naast dat bedrukt servies met het logo van jouw bedrijf geschikt is als relatiegeschenk, kan dit servies ook intern worden gebruikt. Koffiekopjes, schoteltjes, bekers en glazen: ze kunnen gemakkelijk worden voorzien van één en hetzelfde logo. Het voordeel hiervan is dat jouw bedrijf hierdoor een uniforme uitstraling krijgt. Verder maak je natuurlijk een professionele en herkenbare indruk wanneer een klant uit jouw koffiekopje drinkt. Ook hier geldt: een pakkende slogan op jouw materiaal is een goede reclame voor jouw bedrijf.

Servies laten bedrukken bij Riké

Ben jij geïnspireerd geraakt door de bovenstaande redenen? Laat dan nu ook servies bedrukken. De partij Riké is al jaren een bekende en vertrouwde naam, namelijk al sinds 2006. Korte communicatielijnen en ruim 15 jaar ervaring staan garant voor een mooi eindproduct. Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op de te nemen met de klantenservice van Riké.

https://www.rikegroup.com/