One Radio
Image default
Aanbiedingen

E-sigaret schoonmaken? Zo doet u dat!

Is uw e-sigaret toe aan onderhoud? Wanneer u hem vaak gebruikt heeft u hem ook vaak bij u in uw tas. Het is belangrijk dat u hem dus ook regelmatig schoonmaakt. Wilt u weten hoe u dit het beste doet? U leest het hier.

Warm water

Het is belangrijk om het tankje goed schoon te houden. Hier zit de E-liquid in. Dit doet u door het tankje met warm water te spoelen. Maar eerst moet u alles losdraaien, daarbij is het belangrijk dat de coil niet nat wordt. De rest van de onderdelen mogen wel nat worden dus die kunt u ook gerust afspoelen.

Ook dit onderdeel moet u schoon houden!

Ook het mondstukje is erg belangrijk om schoon te houden. Dit is namelijk het stukje wat vaak aan uw lippen ligt. Er komen dus veel bacteriën bij kijken en moet dus goed schoon gemaakt worden voor een goede hygiëne. Wanneer u het mondstukje los heeft gemaakt kunt u hem afspoelen met water of laten weken in een bakje.

De coil

De hoeveelheid schoonmaakbeurten van een coil ligt helemaal aan hoeveel en hoe een gebruiker de e-sigaret gebruikt. De coil is het gedeelte wat ervoor zorgt dat de E-liquids verdampen. Er zijn een aantal dingen waardoor u kunt zien dat u de coil moet vervangen voor een nieuwe. Dit kan namelijk zijn wanneer u de smaak niet meer lekker vindt, of wanneer de smaak als erg scherp wordt ervaren. Ook kunt het merken wanneer de trek strakker wordt. Daarnaast kunt u het zien aan de dampproductie. Wanneer deze minder wordt is het duidelijk dat de coil aan vervanging toe is. Verder kunt u het merken wanneer u een verbrande smaak proeft of ruikt. Vervang dan de coil om zo weer optimaal van uw e-sigaret te genieten. Bovendien moet u er goed op letten dat u nooit het tankje helemaal leeg dampt. Dit zorgt er namelijk voor dat het een verbrande katoen smaak produceert.

Ook schoonmaken na ruilen E-liquids?

Het is niet noodzakelijk om uw e-sigaret schoon te maken als u kiest voor een andere E-liquid. U kunt dan wel de vorige E-liquid nog proeven tijdens de eerste inhalaties van de nieuwe E-liquid. Daarna kunt u weer optimaal genieten van uw gekozen smaak!

 

Gerelateerde artikelen

SEO inzetten voor jouw bedrijf

Maintenance Coƶrdinator

Wil je je magnetron een flinke opknapbeurt geven? Dat doe je zo!