One Radio
Image default
Aanbiedingen

De zeven voordelen van een Topper matras

Zeven voordelen van een Topper matras

Wat is een matras-topper?

Een matras-topper is een twee- tot vier-inch laag van traagschuim, latex, of ander materiaal toegevoegd bovenop uw matras. Het meest gebruikte afmeting is het matras van topper 140×200. 

Of u nu wilt dat uw bed warmer, koeler, steviger of zachter aanvoelt, u kunt een topper matras kiezen die aan uw slaapbehoeften voldoet. Bovendien kan de extra laag helpen uw matras te beschermen tegen vlekken en doorzakken.

De 7 Voordelen zijn: 

Van het reguleren van de temperatuur tot het verlichten van pijn, er zijn een heleboel voordelen aan matras toppers. Hier zijn alle voordelen van een matras topper die u moet weten:

Voordeel # 1: Past de stevigheid van de matras aan
Als uw huidige matras te pluche of te stevig is, kan een matras topper het gevoel van uw bed naar uw wens aanpassen. Een matras topper kan een zacht matras steviger of een stevig matras zachter maken.

Terwijl veren en wollen matras toppers extra zachtheid geven aan een stevig bed, geven traagschuim en latex toppers extra ondersteuning aan een pluche bed. Een matras topper maakt het mogelijk om uw bed de exacte stevigheid te geven die u nodig heeft voor een comfortabele slaap.

Voordeel #2: Kan de bedtemperatuur reguleren
Als u de neiging heeft om warm te slapen, helpt een verkoelende matras topper de warmte te laten ontsnappen terwijl u slaapt. Bijvoorbeeld, de Casper Matras Topper bevat ademend schuim met kleine poriën ontworpen om warme lucht te laten ontsnappen en weg van je lichaam.

Aan de andere kant, een wollen matras topper houdt warmte vast om u warm en knus te houden. Wat uw ideale slaaptemperatuur ook is, er is een matras topper die het waar kan maken.

Voordeel 3: Het hele jaar door comfort
De mogelijkheid om uw ideale bedtemperatuur te kiezen met een matras topper maakt het mogelijk om te genieten van een comfortabele nachtrust door de wisselende seizoenen heen.

In de winter kunt u het lekker knus maken met uw gewone matras of wollen matras-topper. En in de warme zomermaanden schakelt u over op uw verkoelende matras-topper. Door een matras-topper toe te voegen kunt u het hele jaar door genieten van de beste temperatuur om te slapen.

Voordeel 4: Kan een doorgezakt matras opheffen
Na verloop van tijd kunnen bedden dips vormen van nachtelijk gebruik, maar een matras topper kan een effectieve manier zijn om een doorgezakt matras te repareren. Als u merkt dat uw matras begint door te zakken, kan de dikke kussenlaag van een matras-topper helpen om het te doen herleven.

Hoewel u een matras-topper kunt gebruiken als een remedie voor een doorgezakt matras, is het geen vervanging voor een bed dat al lang over zijn hoogtepunt heen is. U zult moeten uitkijken naar tekenen dat u een nieuw matras nodig heeft voordat u een topper koopt.

Voordeel nr. 5: Helpt uw matras schoon te houden
Omdat een matras topper een dikke laag bovenop uw bed legt, dient het als een beschermende barrière tussen uw matras en eventuele plasvlekken, gemorste drankjes, of vuil. Niet alle matras-toppers zijn bestand tegen vlekken, maar ze helpen uw matras schoon te houden.

Naast vlekken kunnen sommige matras-toppers ook voorkomen dat huisstofmijt en allergenen in uw bed terechtkomen. Deze extra laag van bescherming helpt u slaapkamerallergieën te vermijden van allergenen die zich na verloop van tijd in uw matras kunnen ophopen.

Voordeel #6: Bespaart u geld
Wist u dat de aankoop van een matras topper u eigenlijk geld kan besparen op de lange termijn? Een matras topper voorkomt vlekken en houdt uw matras in betere vorm voor meer tijd, waardoor de typische levensduur van een matras wordt verlengd.

Voordat u een matras topper koopt, moet u nagaan hoe vaak u uw matrastype moet vervangen. Als u uw bed al meer dan zeven jaar heeft, is het misschien tijd om te investeren in een nieuw matras. Daarna kunt u een matras topper toevoegen zodat het nog langer meegaat.

Voordeel #7: kan pijn helpen verlichten
Een matras topper kan een slimme investering zijn voor degenen die rugpijn ervaren. Dat komt omdat bedden die te stevig zijn, rugpijn kunnen verergeren. Volgens een onderzoek is een zachter matras beter voor het verlichten van rugklachten.

Als uw huidige matras niet ideaal is voor pijnklachten, kan een matras-topper u de pluche ondersteuning bieden die u nodig hebt. De Casper Matras Topper biedt bijvoorbeeld drie lagen comfort, met eersteklas latexschuim en een pluche toplaag om een zacht, veerkrachtig gevoel te creëren.

Topper matras

 

https://dvhn.nl/commerciele_content/9-tips-om-je-matras-langer-mee-te-laten-gaan-28175288.html