One Radio
Image default
Aanbiedingen

De unieke manier van bouwen van Wilmink Oosterveld

Er zijn verschillende manieren om te bouwen. Wilmink Oosterveld heeft een unieke manier van bouwen ontwikkeld die al ruim 40 jaar zorgt voor een groot aantal tevreden klanten. Zij staan vooraan als het gaat om meedenken en totale ontzorging wat resulteert in een werkwijze waar we trots op zijn. In deze blog nemen we je graag mee in hun unieke manier van aanpak. Neem daarnaast een kijkje bij de Wilmink Projecten en zie waar zij voor staan!

  1. Inventariesatiefase

Gezamenlijk opstellen met hun adviseur van de wensen en eisen waaraan jouw nieuwe bedrijfsgebouw moet voldoen, met name gericht op jouw bedrijfsproces. Ook krijg je vanaf stap 1 toegang tot het klantportaal waarin je alle gegevens van het hele project kunt documenteren en de voortgang real-time kunt volgen.

 

  1. Voorlopig ontwerp en kostenraming

Op basis van het programma van eisen wordt een eerste schets ontwerp gemaakt. Samen overleggen ze dit met jou of dit plan en onze kostenraming aan jouw wensen voldoet. Dit zetten ze om in een total cost of ownership. Dit houdt in dat ze vooraf nadenken over welke materialen ze toepassen om onderhoud in de toekomst te beperken.

 

  1. Overleg met de gemeente

Om er zeker van te zijn dat jouw plan past op het beoogde kavel wordt het plan bij de gemeente getoetst. Nadat er eventuele aanpassingen zijn gedaan en jij 100 % tevreden bent met het plan gaan ze naar stap 4.

  1. Definitief ontwerp, offerte en bouwcontract

In deze fase wordt het plan definitief uitgewerkt, de puntjes op de i gezet en kan Wilmink Oosterveld een gespecificeerde offerte maken. Nadat er een akkoord is bereikt over de offerte gaan ze het bouwcontract maken.

 

  1. De aanvraag omgevingsvergunning

Het definitieve ontwerp wordt nu nog verder uitgewerkt, voorzien van de benodigde berekeningen en dergelijke die benodigd zijn om de omgevingsvergunning te kunnen aanvragen.

 

  1. De bouwfase

Wilmink Oosterveld biedt als ontwerpende bouwer het voordeel dat er direct nadat de omgevingsvergunning is afgegeven kan worden gestart met de bouw. Een overdracht naar een andere partij hoeft niet plaats te vinden. De mensen die jouw bouwplan hebben ontworpen en voorbereid, coördineren nu het bouwproces onder leiding van de projectleider die verantwoordelijk is voor de kwaliteit en de planning van uw nieuwe bedrijfsgebouw. In de bouwfase wordt er gewerkt met eigen medewerkers en vaste co-makers en leveranciers.

 

  1. De Turn-Key oplevering

Bij de oplevering van jouw gebouw steek je de sleutel in het slot en ben je binnen no-time weer operationeel in jouw moderne nieuwe bedrijfsruimte!

 

https://wilmink-oosterveld.nl/