One Radio
Image default
Aanbiedingen

Creëer een industriële stijl in jouw woning

Creëer een industriële stijl in jouw woning 

Een industriële stijl, super tof! Maar hoe creëer je een industriële stijl? Een stijl hebben is leuk, maar het creëren ervan is soms wat lastiger. Je kunt allereerst natuurlijk kiezen voor een aantal accessoires. De kleinste accessoires, kunnen van grote invloed zijn op de details van de industriële stijl. Lees snel verder en bekijk hoe de industriële stijl in jouw woning tot leven wordt geroepen. 

 

De verlichting 

Ieder huis is voorzien van verlichting. Het is fijn dat ook verlichting is aan te passen naar een bepaalde stijl. De industriële verlichting wordt gemaakt van metalen of stalen materiaal. De fabriekslamp is een enorm populaire lamp onder de industriële verlichting. De lamp wordt zo genoemd, omdat het lijkt alsof de lamp afkomstig is uit een fabriek. Niet alleen het materiaal is van belang, maar ook de afwerking van de draden. De draden hoeven bij een industriële stijl niet perfect worden afgewerkt. De robuuste lamp is een echte eyecatcher in jouw industriële woning. 

 

Betonnen vloeren 

In de fabrieken werd vroeger altijd gebruik gemaakt van een industriële betonvloer. Het is de ideale vloer voor een bedrijfspand. De vloer is namelijk uitermate hard en stevig. De vele producten, stellingen, machines en andere apparaten zijn voor deze vloer geen enkel probleem. Een betonvloer is onverwoestbaar. Als jij een industriële stijl in de woning wilt creëren, dan is de betonvloer een perfecte oplossing. Een betonvloer in huis is natuurlijk niet wenselijk. Je bed uitstappen op een koude en harde ondergrond vindt natuurlijk niemand prettig. Gelukkig zijn er genoeg vloeren met een betonlook. Ontdek de PVC vloer betonlook bij Stile Floors. 

 

Schuifdeuren 

Heb jij voldoende ruimte in de woning en wil je bepaalde ruimtes van elkaar scheiden? Maak dan gebruik van een industriële schuifdeur. De schuifdeur is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan de industriële stijl van de woning. Creëer privacy tussen de ruimtes met een schuifdeur. Laat de kinderen lekker spelen en chillen, terwijl jij met je echtgenoot op de bank geniet van je favoriete serie. 

 

Meubilair 

Het meubilair in de woning is vaak groot en opvallend. In de keuken en woonkamer van de woning staat vrij veel meubilair. Iedereen moet natuurlijk kunnen zitten tijdens het eten, borrelen en relaxen. Door middel van stoer meubilair maak jij een industrieel statement. Kies niet voor een aantal kleine tafeltjes, maar liever één grote. De grote tafel heeft een robuust en stoere uitstraling. Daarnaast heeft een industriële tafel metalen poten. De poten lopen niet recht naar beneden, maar worden vaak gekruist. Ontdek welk meubilair geschikt is voor jouw woning. 

https://stilefloors.nl/