One Radio
Image default
Aanbiedingen

Arfman: dé specialist voor uw omheining

Al ruim 40 jaar realiseert Arfman hekwerk voor onder meer de overheid, natuurorganisaties, aannemingsbedrijven en particulieren. Een omheining voor paarden, honden, schapen of geiten worden altijd op maakt gemaakt zodat ze voldoen aan al jouw eisen en wensen. Dankzij een ruim assortiment aan landschappelijke en stalen hekwerken stel je altijd jouw ideale omheining samen.

Omheining voor honden

Voor hondenfokkers, kennels, dierenpensions en particulieren realiseert Arfman een hoogwaardige omheining honden. Ook hier werken ze met tamme-kastanjepalen, voorzien van gepuntlast geplastificeerd gaas. De materialen zijn veilig voor de dieren, zodat zij zich niet kunnen bezeren. Extra opties bij een omheining voor honden zijn een toegangspoort, mogelijkheid tot ingraven van het gaas, hekwerk voorzien van gording of een ligger of een uitvoering in verzinkt ‘pantanet’.

Omheining voor geiten

Zoek je hekwerk voor jouw geiten? Arfman realiseert geitenomheiningen voor diverse klanten. Zo werken ze voor zorgboerderijen, kinderboerderijen en particulieren. Een omheining voor geiten is veilig en vormgegeven om er ook in landschappelijk gebied netjes uit te zien. Arfman gebruikt tamme-kastanjepalen, voorzien van gepuntlast geplastificeerd gaas. Desgewenst plaatsen ze een stroomvoorziening aan de binnenzijde van het gaas. De extra opties bij een omheining voor geiten zijn een klaphek, hekwerk voorzien van gording of een ligger en een uitvoering in verzinkt ‘pantanetgaas’.

Omheining voor schapen

Een omheining voor schapen bestaat uit tamme-kastanjepalen, voorzien van gepuntlast verzinkt ‘pantanetgaas’. Het gaas wordt mechanisch opgespannen. Zo behoudt het schapenraster zijn natuurlijke vorm en veerkracht. Daarnaast valt de omheining niet erg op; het is dus goed inpasbaar in landschappelijke gebieden. Arfman biedt diverse extra opties bij een omheining voor schapen zoals stroomvoorziening langs hekwerk, hekwerk voorzien van geknoopt gaas, poorten en klaphekken en sluisconstructies.

Omheining voor paarden

Arfman gebruikt duurzame houtsoorten voor omheining voor paarden. Zo heeft al het hout een FSC-keurmerk of PEFC certificering. Het Noord-Europese grenenhout is tevens splintervrij, voor maximale veiligheid van pony’s en paarden. Arfman realiseert omheiningen voor maneges, paardenfokkerijen, paardenstoeterijen, handelsstallen en particulieren. Kies voor jouw omheining voor paarden voor extra opties, zoals een dubbele poort voorzien van uitneembare tussenpaal, stroomvoorziening langs het hekwerk, van gepuntlast en geplastificeerd gaas voorzien hekwerk of tamme-kastanjepalen met geïmpregneerde gording.

 

https://www.arfman.nl/

Gerelateerde artikelen

24high.nl: dé beste seedshop van Nederland en Europa

Verfsjablonen in elk gewenst formaat

Fietsen van geweldige kwaliteit