One Radio
Image default
Particuliere dienstverlening

Welke dartpijlen je zeker niet moet kopen!

Ben je van plan om nieuwe goedkope dartpijlen aan te schaffen? Wij geven je middels deze blog handige tips en informatie waar je op moet letten en welke dartpijlen je zeker niet moet kopen. Een dartpijl kiezen is heel persoonlijk en we kunnen je middels deze blog enkel in de goede richting helpen met een goede uitleg en handige tips.

Wat voor darter ben jij?

Er zijn vele factoren die meespelen in de keuze van de juiste goedkope dartpijlen. Laten we beginnen met je ambities waarvoor je de dartpijlen koopt.Je vindt het leuk om een keer een paar dartpijlen te gooien met familie of vrienden, maar je bent niet serieus met de dartsport bezig en je hebt ook niet de ambitie om beter te worden in het darten? Dan zijn goedkope dartpijlen zoals brass, nickel- en stalen darts zijn de beste  oplossing. Deze dartpijlen zijn niet voorzien van tungsten waardoor de barrel (het gedeelte dat je vasthoudt met je vingers) een stuk dikker is van materiaal. Ben je een beginnende darter? Dan ga je goedkope dartpijlen aanschaffen met de ambitie om beter te worden in darten. Wij raden je aan dartpijlen te kiezen met een tungsten percentage en nooit voor de recreatie dartpijlen. Het perfecte gewicht zal je in veel gevallen niet in één keer vinden. Koop een goedkope dartpijlen en ga veel gooien. Je komt er dan vanzelf achter of je een te lichte- of juist een te zware dartpijl hebt aangeschaft

Ervaren darter

Je hebt al ruime ervaring met darten en gooit al langere tijd. Wij raden je aan om voor goedkope dartpijlen te kiezen met een tungsten percentage van 90% of hoger. Omdat bekend is hoe je het liefst een dartpijl vasthoudt, kun je gaan zoeken naar een pijl die grips, kuiltjes en verdikkingen op de juiste plaats heeft. Kom je er niet uit? Bel ons dan op, wij geven graag advies over de beste goedkope dartpijlen. Kijk eens op Mcdartshop.nl.