One Radio
Image default
Auto’s en Motoren

Waarom rijschool Utrecht?

Jouw rijlessen op maat

Bij rijschool Utrecht hebben we veel keuzes met op maat rijlessen. Onze rijschool Utrecht heeft meer keuzes op Spoedcursus, vanaf 16,5 jaar beginnen met je rijlessen en als je niet meer durt te rijden, lessen met adhd, zodat u weer durft met uw auto op weg kan. Onze instructeurs zij geüpdatet om de vijf jaar, zodat onze klanten alleen maar kwaliteit krijgen. Bij ons heb je geen onnodige kosten want de intakeles wordt standaard gratis gegeven. Wij hebben geen administratie kosten. Onze lespakketten zijn zodanig aangesteld, dat je goedkoop je rijbewijs kan halen bij rijschool in Utrecht.

 

Je kan al vanaf 16,5jaar beginnen 

 

Je geloof je oren niet. Je mag tegenwoordig met je jonge leeftijd met het behalen van je rijbewijs beginnen. Het afrijden voor je praktijkexamen mag pas als je 17 jaar geworden bent. Onder een begeleiding van een ervaren bestuurder mag je tot 18e rijden. Zonder begeleiding mag je niet de weg op. Als je doet, loop je grote risico’s met bekeuringen en punten rijbewijs. Als je pas klaar bent voor de praktijkexamen, dan zal je rijschool in Utrecht snel laten afrijden.

 

Binnen no time met Spoedcursus 

Als je van plan bent om snel je rijbewijs te halen, dat is mogelijk bij ons in korte termijn. De reële tijd is vaak 7dagen. Omdat wij in bezit zijn van onze privé eigen terrein. Na een proefles is het te bepalen welke reële dagen geschikt is voor jouw. Je bent nog niet bezit van theorie, dat kan je ook via onze school halen. Wij geven versnelde 2daagse Theoriecursus. Het locatie is korte loopafstand. De theorie is tegenwoordig anderhalve jaar geldig. Dit is een ruimere tijdt o. Te slagen voor je praktijkexamen.

 

We kunnen je overal ophalen

Het is één van de voordelen van rijles Utrecht. We kunnen je overal ophalen en na je rijles afzetten. Dat is geen enkel probleem. Zo hoef je niet tijdens het slecht weer ergens toe. Verder zijn we heel erg flexibel met Lestijden. 7dagen van ochtends 08:00 tot avonds 21:00 kan je auto rijles volgen.

Maak vandaag nog snel je afspraak 

 

 

https://rijschoolvlam.nl

Gerelateerde artikelen

Veilig en snel uw brommobiel verkopen

Auto leasen zonder BKR via je werkgever

Rijles in Enschede gaan doen?