One Radio
Image default
Groothandel

Op kleine schaal geproduceerd tarwegrassap van goede kwaliteit

Tarwegrassap is een handig product voor wie wil profiteren van de mineralen, enzymen en vitaminen uit tarwegras. De biologische boerderij Biosfeer Groede verkoopt tarwegrassap van tarwegras dat het bedrijf zelf verbouwt. Van het telen tot de verwerking: alle onderdelen van het productieproces zijn erop ingericht om een hoogwaardig sap te creëren waarin de belangrijke voedingsstoffen uit tarwegras bewaard blijven. Deze specialist verkoopt tarwegrassap aan zakelijke afnemers in verse en in ingevroren vorm. Wilt u liever vers tarwegras kopen om het zelf te verwerken? Ook dan bent u bij hen aan het juist adres.

Geteeld op een biologische boerderij

Biosfeer Groede is gelegen in Groede, een dorp in het westen van Zeeuws-Vlaanderen. De eigenaren van deze boerderij zijn gespecialiseerd in het verbouwen van medicinale planten. Hun boerderij is biologisch en maakt geen gebruik van gewasbeschermingsmiddelen of bemesting die van buitenaf wordt aangevoerd. De gewassen worden op kleine schaal verbouwd en op het eigen terrein verwerkt tot eindproducten zoals tincturen en tarwegrassap. Tarwegrasplantjes zijn jonge tarweplanten. De planten worden geoogst als ze hun eerste bladeren hebben gevormd. Het tarwegras van deze expert groeit in een speciaal ontwikkelde kas in de volle grond, in een bio-substraat.

Geef uw gezondheid een boost

Als het tarwegras voldoende is gegroeid, wordt het geoogst. Met geavanceerde persapparatuur wordt het vervolgens tot sap verwerkt. Biosfeer Groede levert het sap vers aan haar klanten. Het is daarnaast ook mogelijk om ingevroren tarwegrassap bij hen te kopen. U bepaalt dan zelf wanneer u het wilt verkopen. Het bevriezen gebeurt met een ‘flash frozen’ techniek, waarbij de temperatuur zeer snel naar beneden wordt gebracht. Het bevroren sap is verkrijgbaar in kleine cups of als ijsklontjes. Tarwegrassap is groen en troebel en heeft een rins-zoete smaak. Dankzij dit sap is het gemakkelijk om regelmatig een boost aan uw gezondheid te geven. Bestel dit sap daarom bij dé specialist en profiteer van de voordelen!

Gerelateerde artikelen

Een goedkope eettafel die lang meegaat

Een goede media-fles voldoet aan alle normen én ziet er goed uit