One Radio
Image default
Aanbiedingen

Ontharen met behulp van een ontharingslaser

Ontharen met behulp van een ontharingslaser 

Het is al een lange tijd een trend bij vrouwen om lichaamshaar te verwijderen. Dit gebeurt vaak door scheren, harsen of waxen. Deze methodes zijn vaak pijnlijk en het biedt slechts een tijdelijk resultaat. Ontharen met behulp van een laserapparaat kan een goede uitkomst zijn als je pijnloos wilt ontharen en een langdurig resultaat belangrijk vindt. Ben je benieuwd naar de voor en nadelen van het ontharen met een laserapparaat? Lees dan verder en kom erachter! 

 

De voordelen van een ontharingslaser 

Ontharen met behulp van een laserapparaat zorgt voor een langdurig resultaat. Het haar zal niet voor altijd wegblijven, maar wel op een lange termijn. Een ander voordeel is dat de laser de haarzakjes kapot maakt en deze vervolgens uitvallen. Je hebt daardoor geen last meer van stoppels. Ook scheerirritaties zijn hiermee verleden tijd. Daarnaast is de laser overal op het lichaam te gebruiken, zelfs in het gezicht. 

 

De nadelen van een ontharingslaser 

Het ontharen met een laserapparaat is niet geheel pijnloos. Het gevoel is te vergelijken met een elastiekje die tegen de huid wordt aangeschoten. Vergeleken met de pijn die mensen ervaren bij harsen of waxen, stelt het laseren niet veel voor. Een ander nadeel is dat er meerdere sessies nodig zijn. Er zijn ongeveer zes tot 10 behandelingen nodig met tussenperiodes van zes weken. Ook zijn de behandelingen duur vergeleken met scheermesjes of wax strips. 

 

Laat je adviseren

Ontharen met een laser is duur, maar als je bedenkt dat je nooit meer scheermesjes en wax strips hoeft te kopen, valt het wel mee. Je kan het beter zien als een investering. Wil je je graag laten behandelen met een ontharingslaser, of wil je een ontharingslaser kopen? Neem dan een kijkje op de website van Laservision en ontdek het assortiment. Wil je meer informatie over een laser? Neem dan contact op en laat je adviseren. 

 

https://www.laservision.nl/