One Radio
Image default
Aanbiedingen

Meer leefruimte dankzij een eigen aanbouw

Merk je op dit moment dat je uit je woning aan het groeien bent? Maar wil je liever niet investeren in een nieuwe woning? Dan kun je ervoor kiezen om de woning grondig te gaan verbouwen. Het laten plaatsen van een aanbouw is dan een erg weloverwogen keuze. En wie dacht dat dit een erg ingrijpende klus is die enorm veel tijd en energie gaat kosten, heeft het mis. Heb je bijvoorbeeld al eens een keer iets gehoord over een prefab aanbouw? 

De aanbouw wordt als een compleet pakket bij jou aan huis geleverd 

Op het moment dat je goedkeuring hebt gekregen op het ontwerp dat er bij jou aan huis gebouwd wordt, wordt dit rechtstreeks naar de fabriek gestuurd. De onderdelen van de aanbouw worden daar als het ware als puzzelstukjes geproduceerd. Hierdoor hoeven de wanden enkel nog tegen elkaar aan te worden gezet bij jou op locatie. Het zal je dus verbazen hoe snel de constructie in elkaar staat en hoe snel deze klus op wordt geleverd. 

Tal van opties op het gebied van de afwerking 

En dan komt het leukste gedeelte eraan. Want het is namelijk de hoogste tijd om met de afwerking aan de slag te gaan. Dit doet een team van specialisten natuurlijk altijd met de grootste zorgt. Want de afwerking van de aanbouw bepaalt immers voor het grootste deel de uitstraling en de sfeer. 

Laat je inspireren en bekijk de mogelijkheden bij een specialist 

Je bent nu vast en zeker erg benieuwd naar alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van de aanbouw. Neem daarom snel een keer contact met een specialist op en laat je vrijblijvend informeren. Er wordt altijd erg graag met je meegedacht en de prefab productie kan erg snel voor je in gang worden gezet. Laat die verbouwing dus maar komen! 

https://maaktwonengroter.nl/aanbouw/prefab-aanbouw/