One Radio
Image default
Aanbiedingen

Maak zelf een lichtplan met deze tips!

Verlichting is de basis van een woning. Het kan een woning maken of breken. Vooral nu het vroeg donker is in de wintermaanden, kan je wel een beetje licht gebruiken. Goede verzorgde verlichting is de sleutel tot een sfeervol huis. Daarom hebben we in deze blog speciaal voor jou een aantal tips op een rijtje gezet, zodat jouw verlichting echt de show steelt. Een lichtplan kan duur zijn om aan te vragen en je kan het eenvoudig zelf doen. Daarom hebben we drie eenvoudige tips voor je verzameld. Zo breng jij sfeer in je huis ook als is het nog zo kil buiten. Lees dus snel verder!

  1. Lichtgroepen de oplossing

Veel verlichting is zeker een must, maar als alles aan moet en ook weer uit. Dan moet je je hele woning door. Een makkelijke oplossing hiervoor is, het maken van lichtgroepen. Als je verlichting aansluit op verschillende kringen, kan je eenvoudig groepen lampen aan en uit doen. Je kunt bijvoorbeeld een groep maken voor de keuken en een aparte groep voor de gang. Je kunt ook onderscheid maken tussen dag en de nacht. Je kunt dit op verschillende manieren aanpakken, maar de bekendste manier is een verlenging in je stopcontact die verbonden is met een afstandsbediening. Deze kun je eenvoudig online kopen of bij een bouwmarkt.

  1. Kleur

Let op de kleur van de lampen die je koopt. Kleur is namelijk erg bepalend. De kleur die overal bij staat is warm wit. Ook leuke warme kleuren zijn oranje of geel. Ook roze zien we steeds vaker terugkomen. Kies kleuren dus bewust. 

  1. Fel of juist zacht

Verlichting hoort bij te dragen aan de sfeer in huis. Als dat niet zo is, dan weet je dat er iets verkeerd gaat. Niets zo ongezellig als te fel licht. Toch is het soms wel nodig. Led dimmers zijn de oplossing hiervoor, dan hoef je niet te kiezen. Je kan je lampen fel zetten of juist dimmen. Vooral in de avond wel fijn. Door gedimd licht slaap je ook beter. Dat scheelt weer! Ook is Ledverlichting goed voor het klimaat. Ben je op zoek naar led dimmers? Neem dan een kijkje op de site van Ledlampenkopen.nu. Hier vind je diverse soorten en voor 23.00 uur besteld betekent dat je het de dag daarna in huis hebt.

Dit waren onze tips, hopelijk heb je er inspiratie uitgehaald!

 

https://www.ledbuydirect.nl/