One Radio
Image default
Aanbiedingen

Kies het juiste dekbedovertrek!

Door de huidige corona maatregelen zijn we voor een groot deel van onze aanlopen aangewezen op online winkelen. Er is dan ook een enorme keus aan beddengoed die je online kunt bestellen. Je keuze voor het doen van een online aankoop is meestal op basis van het visuele. Immers; voelen, ruiken, aanraken of passen gaat op het moment helaas even niet. Bovendien moet je je er bewust van zijn dat goedkoop nogal eens duurkoop kan zijn.

Bij dekbedovertrekkenenzo.nl vindt je een ruime keuze kwalitatief beddengoed.

Maar hoe kies je nu juist dat ene, comfortabele en prettig aanvoelende dekbedovertrek? Natuurlijk ga je voor kleur en dessin, maar er is meer om op te letten:

Bepaal de juiste maat

De eerste stap is er één die wellicht voor de hand lig: het bepalen van de maat van je nieuwe dekbedovertrek. Deze wordt niet bepaald door je bed, maar door de maat van je dekbed. Mocht je twijfelen dan kun je het beste de informatie op het label van je dekbed even nalezen, of gewoon de maat van je dekbed even opmeten. 

Kies het voor jou geschikte materiaal

Naast de maat is de ook keuze voor het materiaal van belang. Kies je voor katoen, polyester of juist een menging van deze twee? En waarom?

Elk materiaal heeft zo zijn eigen, specifieke eigenschappen en het één zal beter bij je passen – en dus meer gebruikerscomfort bieden- dan het andere.

Zo is katoen een echt natuurproduct welke goed vocht opneemt en voelt het aangenaam soepel en zacht aan. Daarnaast is er ook nog katoen satijn, waarbij de garens heel dicht op elkaar worden geweven waardoor de stof heel soepel wordt en een luxe uitstraling krijgt. Katoensatijn voelt iets koeler aan dan gewone katoen. En heb je het graag lekker warm en hou je van een zacht dekbedovertrek dan zou een flanellen dekbedhoes zeker iets voor jou kunnen zijn.

Dessin en kleur uitzoeken

Als laatste en meteen ook het leukste deel van het kiezen van een nieuw dekbedovertrek, is het uitzoeken van het dessin en de kleur . Voor de kleur van je dekbedovertrek kijk je welke kleur het beste bij het interieur van je slaapkamer past, en daarna komt de vraag of je een effen dekbedovertrek of toch liever iets met een rustig of misschien juist wel heel erg sprekend dessin. Dit is uiteraard heel persoonlijk. 

Advies

Twijfel je, en wil je graag advies bij je keuze, bij Dekbedovertrekken & Zo kun je altijd terecht voor advies. Samen kunnen we dan kijken met welke kleur en dessin we van jouw slaapkamer je droomkamer kunnen maken.

 

https://www.dekbedovertrekkenenzo.nl/