One Radio
Image default
Aanbiedingen

Geef van een huisdier een portret cadeau

Het kan best lastig zijn om voor een dierbare een origineel cadeau te bedenken. Voor een verjaardag, een jubileum of een verhuizing bijvoorbeeld. Een huisdier op een uniek portret vindt iedere eigenaar van een huisdier leuk. Je kunt zo’n mooi aandenken natuurlijk ook laten maken als het huisdier inmiddels overleden is. Voor veel mensen maakt een hond of kat echt deel uit van het gezin en wordt een mooie herinnering zeker op prijs gesteld, nadat het dier is overleden. Je kunt bij Artimal kiezen uit talloze opties om van een foto iets moois te laten maken, van een fraaie poster als wandversiering tot een telefoonhoesje met foto.

Laat een huisdier uniek vereeuwigen

Een foto van een huisdier laten vereeuwigen tot een mooi portret doe je natuurlijk bij de professional. Je kunt bij Artimal niet alleen een afdruk op canvas bestellen, zoals bij iedere doorsnee onlinefotoservice, je kunt ook kiezen voor een mooie pentekening of een historische afdruk. Daarnaast is het mogelijk om meerdere dieren op één afdruk te laten plaatsen. Ideaal als je twee honden of katten hebt die onafscheidelijk zijn. Een afdruk met drie dieren is eveneens mogelijk. Ook kun je kiezen uit verschillende formaten, zoals rond, vierkant of rechthoekig. Zo past het portret van je huisdier altijd in je interieur of het interieur van degene aan wie je het portret cadeau wilt geven.

Kies jouw persoonlijke cadeau in de webshop

Ben je op zoek naar een mooi cadeau waarin een huisdier centraal staat? Bekijk dan het aanbod van Artimal en maak je keuze. Upload de foto die je wilt laten verwerken en je ontvangt zo snel mogelijk een voorbeeld per mail. Je ziet dus van tevoren hoe het eindresultaat zal zijn. Ben je tevreden met het portret van het huisdier? Dan geef je akkoord. Vervolgens krijg je je huisdierportret thuisgestuurd en kun je het cadeau geven.