One Radio
Image default
Attracties

Een ideale schoolreis voor zowel warme zomerdagen als regenachtige dagen

Het is vervelend als een schoolreis in het water valt door slecht weer. Het is daarom fijn om naar een locatie te gaan die zowel geschikt is bij mooi als slecht weer. Zo’n locatie is BillyBird in Volkel. Door de enorme binnenspeeltuin hebben de kinderen ook bij regen een geweldige dag. Is het juist erg zonnig? Door alle attracties met water, zoals een bootjesglijbaan en de waterfietsen, is er volop vertier voor de kinderen. Daarnaast is er bij mooi weer de mogelijkheid om te zwemmen, waardoor de kinderen ook dan een geweldige dag hebben.

Speelplezier voor alle leeftijden

Het voordeel van BillyBird is dat er voor zowel jonge als oudere kinderen genoeg te beleven valt. De jonge kinderen vermaken zich de hele dag in het afgesloten en overzichtelijke speelgebied Kinderland. Voor de oudere kinderen zijn er stoere attracties zoals een familie achtbaan, een touwen parcours en een klimberg. Niet alleen voor een schoolreis is BillyBird de ideale locatie. Ook tijdens een dagje weg met het gezin of de hele familie vermaakt iedereen zich gegarandeerd in dit mooie park.

Een schoolreis regelen wordt zo wel erg gemakkelijk

Het regelen van een schoolreis heeft vaak nogal wat voeten in aarde. Soms moeten er verschillende locaties geregeld worden en natuurlijk is er het vervoer nog. Daarnaast moeten de kinderen van eten en drinken worden voorzien. Bij Billybird is dit allemaal zo geregeld. De bus parkeert gratis voor het park en er zijn verschillende arrangementen, waarbij de kinderen de hele dag onbeperkt ranja kunnen drinken. Daarnaast is er voor de begeleiders onbeperkt koffie en thee. Het arrangement kan worden uitgebreid met een frietje mét en een frikandel of kroket. Reserveer een schoolreis al vanaf 15 personen. Meer dan 30 personen? Dan krijg je per persoon een euro extra korting.

https://billybird.nl