One Radio
Image default
Dienstverlening

Door de coaching van Attractivate behaal jij meer successen tijdens het daten

Tegenwoordig kan je op allerlei gebieden hulp krijgen van een coach. Hulp bij je carrière, hulp bij het sporten, hulp bij afvallen, hulp bij je studie, hulp op persoonlijk gebied. Waarom dan ook geen hulp krijgen bij het daten? Dat kan tegenwoordig, samen met een dating coach kan je leren meer successen te behalen tijdens het daten.

Het klinkt misschien gek, een dating coach. Maar waarom niet? Als het normaal is om bij alledaagse dingen hulp te krijgen, dan is het toch ook normaal om hulp te krijgen om beter te worden in daten? Want daten klinkt zo makkelijk, maar het gaat de meeste mensen helemaal niet zo goed af. Veel mensen zijn onzeker over zichzelf, onzeker over hun date, weten niet wat te zeggen tijdens een date, weten niet hoe ze zich moeten gedragen en weten dus niet hoe ze een date richting succes kunnen draaien.

Met behulp van een dating coach ga je dit allemaal leren. Datingcoach Cees van Attractivate kan jou perfect op weg helpen, op naar een date die wel leuk zal zijn. Cees haalt jouw goede punten bij jou naar boven. Want iedereen heeft mooie, lieve en grappige karaktereigenschappen, al worden deze vaak niet door onszelf gezien. Hij geeft je tools, handvatten en uitstekende tips om een goed gesprek te beginnen en gaande te houden. Dit alles wordt vanzelfsprekend op een effectieve, boeiende én relaxte manier aan jou aangeleerd. Na de hulp van Cees zal jij veel meer uit jezelf kunnen halen en daarom succesvol kunnen daten!

Face to face gesprek of online cursus

Voel jij je prettig bij een één op één gesprek, face to face? Vraag dan een intake gesprek aan bij Cees. Tijdens dit eerste gesprek zal Cees jou vragen wat precies jouw doel is, waar je beter in wilt worden en wat jouw valkuilen tot nu toe zijn. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij de datingcoach. Na dit eerste gesprek kan jij beslissen of jij je er goed bij voelt.

Hoeft een één op één gesprek van jou niet zo? Dan kan je online je skills bijspijkeren met onze dating cursus. Via de website van Attractivate kan jij je opgeven voor één van de cursussen. Bekijk welke cursus het beste bij je past en wordt een expert in daten, flirten, een relatie aangaan en meer!

https://www.attractivate.nl/