U krijgt altijd persoonlijke aandacht bij een goede truckwash

Als u langsgaat bij een professionele truckwash weet u zeker dat het schoonmaken van uw vrachtwagen grondig gebeurt en dat er professionele reinigingsmiddelen worden gebruikt. Voor de beste service gaat u naar TruckWash 1. De ervaren schoonmakers van deze truckwash staan dagelijks voor u klaar om uw vrachtwagen er weer uit te laten zien als nieuw. Of u nu twee weken onderweg bent geweest, of dat u uw vrachtwagen al 15 weken niet heeft laten schoonmaken, de specialisten zorgen ervoor dat uw vrachtwagen weer blinkt. Heeft u andere grote voertuigen die u grondig wilt laten schoonmaken door een specialist met persoonlijke aandacht? Ook dan is Truckwash 1 een uitstekende optie. In de grote wasboxen kan vrijwel elk voertuig onderhanden worden genomen.

Zo wordt uw vrachtwagen gewassen bij de truckwash in Rilland en Roosendaal

Het doel van het bedrijf TruckWash 1 is dat uw vrachtwagen er na een bezoek weer helemaal uitziet als nieuw. Daarom staan de ervaren medewerkers elke dag voor u klaar om uw vrachtwagen van top tot teen te reinigen. Hoe dit proces in zijn werk gaat? Als u uw vrachtwagen naar ons toebrengt, starten we met het voorbehandelen. Dit wordt volledig met de hand gedaan in een van de wasboxen. Daarna wordt uw vrachtwagen gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel en behandeld met een beschermede waslaag, zodat vuil niet snel terugkeert. Na de grondige schoonmaak heeft uw eer een prachtige vrachtwagen om representatief bij uw klanten aan te komen. Ook de binnenkant laten reinigen? Kies dan voor de HACCP-schoonmaak van Truckwash 1.

De binnenkant van uw vrachtwagen reinigen volgens de HACCP-richtlijnen door een ervaren truckwash

Bent u uren onderweg met uw vrachtwagen voor het laden, vervoeren en lossen van vrachten? Het is dan niet gek dat de binnenkant van uw vrachtwagen vies wordt. Daarom is het verstandig dat u deze regelmatig laat reinigen bij een professionele truckwash. U wilt immers toch ook werken in een schone werkomgeving? Kies daarom voor de HACCP-cleaning van Truckwash 1. De binnenkant van de vrachtwagen wordt volledig gereinigd en drooggemaakt, waarna u een certificaat meekrijgt. Hierdoor kunt u bewijzen dat uw vrachtwagen voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wilt u tijd besparen? Laat dan direct ook de buitenkant van uw vrachtwagen reinigen door Truckwash 1. Zo gaat u altijd in een schone vrachtwagen weer de weg op.