Sloophout te koop voor excentrieke meubels

Wanneer u nieuwe meubels nodig heeft, dan is er bij Buitenleven Second Life Wood sloophout te koop voor een excentriek resultaat. De planken hebben niet alleen een gebruikt uiterlijk, maar zijn er ook in verschillende kleuren. Hiermee maakt u altijd houten meubels die niemand anders heeft en kunt u alle materialen zelf samenstellen voor uw eigen ontwerp.

Havenplanken als sloophout te koop

Havenplanken zijn bijvoorbeeld geschikte planken voor meubels en vloeren. De geborstelde havenplanken komen rechtstreeks uit de haven, waardoor iedere plank uniek is. De planken zijn namelijk meermaals gebruikt, waardoor er slijtages ontstaan zijn. Door de borsteltechniek krijgt iedere plank een eigen uitstraling. De combinaties die u maakt, leveren unieke meubels en vloeren op die u geheel aan uw eigen wensen kunt aanpassen.

Ontwerp uw eigen meubels of vloer

Er zijn verschillende formaten van dit sloophout te koop, waardoor u iedere maat kunt bestellen voor uw vloer of meubelstuk. Zo is er sloophout te koop van 28 millimeter dik en 170 tot 190 millimeter breed. Met deze balken kunt u eenvoudig meubels ontwerpen en in elkaar zetten. Daarnaast kunt u ook voor een dikkere variant gaan, namelijk 34 millimeter. Deze is veelal ideaal voor de iets robuustere meubels.

Kies de houtsoort dat bij u past

Naast verschillende formaten en kleuren, kunt u ook uit verschillende houtsoorten kiezen. Er is namelijk mogelijkheid om sloophout te kopen in grenen en hardhout. U kunt er een geheel van maken door één soort hout te nemen, maar u kunt er ook voor kiezen om de verschillende houtsoorten te mixen. Hierdoor krijgt u een bijzonder eindresultaat en heeft u altijd een vloer die u nergens anders ziet. Om de vloeren te bevestigen zijn er verschillende materialen te verkrijgen. De moeren hebben al in de havenplanken gezeten, waardoor u zeker weet dat ze passen en van dezelfde oude staat zijn. Zo past alles mooi bij elkaar.