Prachtige kleuren en lange branduren met Bolsius kaarsen

Voor kaarsen met lange branduren kies je voor de mooiste Bolsius kaarsen gecombineerd met heerlijke geuren. Bolsius is de grootste kaarsenproducent van Europa. Het merk heeft een zeer goede naamsbekendheid. Wist je dat het merk in meer dan 50 landen verkocht wordt? Consumenten waarderen de kwaliteit en het grote assortiment enorm. Kaarsen Groothandel is leverancier van Bolsius en biedt het gehele assortiment. Of je nu op zoek bent naar rustieke kaarsen, theelichtjes of specifieke kaarsen met drie lonten. De online groothandel heeft de beste merken in één kaarsen webshop voor de horeca, retail, thuis of kerk. En daar zijn ze trots op! 

Bolsius kaarsen in allerlei afmetingen, vormen, kleuren en geuren

Ben je op zoek naar prachtige Bolsius kaarsen? Dan bekijk je eenvoudig het assortiment van Kaarsen Groothandel. Hier vind je naast diverse kleuren ook heerlijke geuren. Voor Bolsius kaarsen ben je bij Kaarsen Groothandel aan het juiste adres. De online groothandel biedt een uitgebreid assortiment Bolsius kaarsen. Elk moment vraagt om een andere kaars of geur. Het assortiment van Bolsius is heel divers, hierdoor is er voor ieder interieur en voor elke gelegenheid een passende kaars. Bolsius kaarsen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten van Kaarsen Groothandel. Je bestelt de kaarsen onder meer in de bekende geuren magnolia, winterdream, blueberry, vanilla, lavendel en orange en bovendien kiest je uit tientallen verschillende kleuren. Afhankelijk van het formaat kunnen de kaarsen wel tot 43 uur branden, waardoor ze extra voordelig zijn.  

Aanvullende diensten voor meer voordeel en gemak bij het kopen van Bolsius kaarsen

Koop de mooiste Bolsius kaarsen eenvoudig online via Kaarsen Groothandel en maak gebruik van de extra service. En zeg nu eerlijk, ook van een kaarsenleverancier verlang je ‘ouderwetse’ service. De online groothandel levert aanvullende diensten om je nog meer voordeel en gemak te bieden. Zo kun je gebruik maken van palletafname met extra korting, ideaal voor grootverbruikers. Vaste periodieke levering en rechtstreekse levering. Telefonisch bestellen voor terugkerende klanten en de belservice om periodiek een bestelling op te nemen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te betalen met automatisch incasso. Dit is standaard niet mogelijk in een webshop. De grootste kaarsen webshop gaat nét een stapje verder.