One Radio
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een nieuw afdekzeil? Nettenshop.nl

Als u in het bezit bent van diverse dure machines, mooie meubels of veel materialen, dan wilt u deze wel zo goed mogelijk beschermen tegen vuil en beschadiging. Een goede manier om dit te doen, is door het afdekken van deze materialen door middel van een afdekzeil. Een goede partij waar u terecht kunt voor het aanschaffen van afdekzeilen is Nettenshop. Bij deze webshop vindt u alles wat te maken heeft met netten. Zij hebben een ruim aanbod met afdekzeilen in diverse afmetingen. Bent u benieuwd waarom wij deze partij aanbevelen? We vertellen je er graag meer over in deze blog.

Ruim assortiment

U vindt afdekzeilen van diverse materialen in de webshop van Nettenshop. Als u op zoek bent naar een doek waar luchtdoorlatendheid of waterdoorlatendheid noodzakelijk is, dan is een PVC doek jouw oplossing. Dit doek is voorzien van gaatjes voor luchtdoorlatendheid. Daarnaast is het ook mogelijk om een PVC doek te bedrukken met jouw logo of tekst. Een PVC doek is echter wel het duurste afdekzeil dat op de site van Nettenshop te vinden is, maar dit afdekzeil is wel een stuk duurzamer. Naast een PVC doek kun je ook kiezen voor een gaaskleed van fijn geweven HDPE kunststof. Voor een kleine meerprijs kunt u van dit afdekzeil een extra sterke variant bestellen. Deze uitvoering is voorzien van twee lagen. Deze afdekzeilen worden vaak gebruikt als zandbakdoek. Een fijn geweven HDPE kunststof afdekzeil is te bestellen in een standaardvorm, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een afwijkende vorm. Tot slot kun je bij Nettenshop terecht voor Bisonyl afdekzeilen. Bisonyl afdekzeilen zijn enorm geschikt om een auto, een zwembad of een container af te dekken.

Levering

Bij de fabrikant van Nettenshop worden de afdekzeilen voor u op maat gemaakt. Hierdoor is het helaas niet mogelijk voor deze partij om binnen 24 uur uw afdekzeil te leveren. Bij Nettenshop hanteren ze 10 werkdagen voor de levering van een afdekzeil op maat. Heeft u het afdekzeil al eerder nodig? In dat geval kunt u kiezen voor een spoedlevering. Hierbij wordt het afdekzeil al binnen 48 uur op het afleveradres geleverd. Let er wel op hiervoor een meerprijs van €50 geldt.

Meer weten over de afdekzeilen van Nettenshop?

Heb je een afdekzeil nodig, maar weet je niet zeker welk afdekzeil het best bij jou past? Dan kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Nettenshop. Dit kan zowel via de mail als via de telefoon. De specialisten van deze partij kunnen je alles over de afdekzeilen vertellen en voorzien je graag van persoonlijk advies.

https://www.nettenshop.nl/