One Radio
Image default
Bedrijven

Hondenartikelen

Uitstapje met de hond

Heb je een hond die slecht ter been is of het gewoon heerlijk vindt lekker zittend van de omgeving te genieten? Dan kan een hondenfietskar, hondenmand voor aan de fiets of een hondenbuggy de uitkomst zijn. Ook ideaal in gebruik voor als je langere fiets- of wandeltochten wilt maken. Op beter-beleggen.nl vindt je de benodigdheden voor een dagje uit met de hond.

Hondenbuggy

Een hondenbuggy is een kinderwagen voor de hond en ideaal als je hond slecht ter been is of al oud is om verre afstanden mee te lopen. Door een buggy aan te schaffen, kun je lange tochten maken met je hond waar jullie beiden plezier van hebben. Je hond zou zelfs voor kleine stukjes nog uit de buggy gehaald kunnen worden. Er zijn diverse buggy’s op de markt te koop, afhankelijk van wat je wensen zijn. Meer informatie over het soort buggy’s die worden verkocht vindt je op de website.

De hondenfietskar

De hondenfietskar is ook te vinden op 123hondenrassen. De hondenfietskar kan op diverse momenten gebruikt worden. Zo is het ideaal om jouw hond erin te vervoeren als hij al wat ouder is en moeizamer te been is. Ook is de kar een ideaal vervoermiddel voor jouw hond als je graag een stuk wilt fietsen maar de hond niet aan de lijn naast de fiets kan lopen of rennen. In de zomerperiode kan het asfalt te warm worden voor jouw hond zijn pootjes. Ook dan kan de hondenfietskar gebruikt worden om fijne ritjes samen te maken.

Hondenmand

Wil je graag op de fiets met je hond, maar zie je een hondenfietskar niet zitten? Dan is de aanschaf van een hondenmand voor of achterop de fiets nog een aanrader. Via 123honderassen zijn diverse hondenmanden aan te raden om de fietsrit te creëren, waarbij jij en de hond zo comfortabel mogelijk kunnen toeren.

https://123hondenrassen.nl/

Gerelateerde artikelen

Prachtige paardenstallen voor in jouw achtertuin

Dé specialist in luiken op maat.

De ziekte door de legionella bacterie kan dodelijk zijn