Groot schilderij (in opdracht) kopen?

One-radio

Toen we vorig jaar in ons nieuwe vrijstaande huis gingen wonen, was één muur in de woonkamer nog erg kaal. Maandenlang zochten we naar een schilderij dat precies aansluit bij onze wensen en bij de rest van ons interieur. Maar we kwamen er simpelweg niet uit. De ene was te klein, de ander weer te groot. Of de stijl van het schilderij kwam niet overeen met de stijl die wij nastreven. We besloten een groot schilderij te laten maken in opdracht van een echte kunstenaar. Onze zoektocht eindigde bij Jacksart, by Jack Liemburg.

Schilderij in opdracht

We wilden een groot schilderij kopen dat in opdracht is gemaakt door Jacksart. We leverden eigen ideeën aan. Zo hebben we onze voorkeur voor een thema en voorkeuren voor bepaalde kleuren doorgegeven. We gaven aan dat de foto’s van mijn drie dochters er in verwerkt mochten worden. Zodoende wist kunstenaar Jack Liemburg precies wat onze wensen waren voor het schilderij. Jack combineerde kunst met fotografie, waarbij hij fotografie combineert met kunst. Het resultaat is uniek en authentiek. Het grote schilderij dat aan onze muur hangt heeft niemand! Wat ook fijn is? Het kunstwerk is waardevast!

Kunst van kunstschilder Jack Liemburg van Jacksart

Wanneer je kiest voor kunst van kunstschilder Jacksart in Apeldoorn haal je een uniek pronkstuk in huis. Hij maakt het schilderij in opdracht met veel plezier en passie. Het resultaat is uniek en persoonlijk. Je kunt namelijk ook persoonlijke foto’s laten verwerken. Dat hebben wij ook gedaan! Je ziet onze drie dochters terug in het schilderij. Prachtig! Toen onze dochters het schilderij voor de eerste keer aan de muur zagen hangen, viel hun mond open. Zo mooi is het geworden. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik onwijs blij ben met het resultaat.

Waardevast en een kunstbelevenis

Jacksart kenmerkt zich door:

  • KIeurrijk, groot, dynamisch
  • 800 m2 kunstgalerij in Apeldoorn
  • Produceert 200 tot 300 doeken per jaar
  • Totale kunst belevenis
  • Kosteloos thuisbezorgd en opgehangen
  • Persoonlijk styling advies mogelijk
  • Inruilgarantie – Na 5 jaar

Een echte eye-catcher

We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat. Wanneer er visite over de vloer komt wordt hun aandacht meteen naar het schilderij getrokken. Het schilderij valt immers echt op en is een echte eye-catcher. Dat was precies wat wij wilden, want de rest van ons interieur is heel simpel. Het prachtige kunstwerk van Jacksart heeft onze woonkamer en interieur meer leven ingeblazen. We zijn Jack Liemburg eeuwig dankbaar voor het prachtige kunstwerk dat aan de muur pronkt. We raden deze kunstenaar bij iedereen aan.

https://www.galleryjacksart.com/