One Radio
Image default
Eten en drinken

Gezellig eten en spelen met het hele gezin bij dé indoor speeltuin in Zeeland

Bent u op zoek naar een indoor speeltuin in Zeeland? Dan is Familierestaurant Eetplezier zeker een bezoekje waard! Hier kunt u met vrienden, familie en de kinderen terecht voor een heerlijk diner met een kaart die voor ieder wat wils biedt. En het leuke aan dit restaurant in Zeeland is dat zij een eigen indoor speeltuin hebben aangelegd. Zo kunnen uw kinderen, naast genieten van het heerlijke en kindvriendelijke menu, ook nog eens spelen en ravotten. Voor uzelf is er ook genoeg te beleven, want de chef-kok kookt bijzondere, lekkere en verrassende culinaire gerechten. Kortom, dit is het ideale uitje voor het hele gezin!

Dit restaurant in Zeeland heeft zijn eigen indoor speeltuin

Het restaurant biedt uw kinderen een geweldige indoor speeltuin in Zeeland aan. Onder hetzelfde dak is namelijk speelparadijs Zwierelantijn te vinden. En wist u dat de kinderen vanaf 17.00 uur gratis in de speeltuin naar binnen mogen? Dat maakt een avondje uit dineren gaan extra leuk! Terwijl u heerlijk zit te borrelen met hapjes en drankjes, kunnen de kinderen samen spelen en nog meer trek krijgen van alle avonturen die zij meemaken. In de indoor speeltuin in Zeeland kunnen de kinderen klimmen, glijden en het spookhuis of de ballenbak uitproberen. U weet vast wel waar de kleintjes de volgende keer uit eten willen gaan, als u dit zo leest?

Een avondje uit met de kinderen was nog nooit zo gezellig

Wat Familierestaurant Eetplezier zo leuk maakt, is dat het een volledig kindvriendelijk restaurant is. Hoe vaak heeft u al met uw kleine zoon of dochter in een restaurant gezeten, waar zij niet eens een leuke kleurplaat of een ander klein cadeautje hebben gekregen? Of waar niet echt veel keuze was aan gerechten voor kinderen? Familierestaurant Eetplezier maakt er voor kinderen een unieke en vooral heel gezellige ervaring van. De kinderen staan in de spotlight en door te spelen en heerlijk te eten, leren zij hoe ze zich in een restaurant kunnen vermaken. Het restaurant staat dan ook bekend als het meest kindvriendelijke restaurant van heel Zeeland.

https://familierestauranteetplezier.nl/

Gerelateerde artikelen

Online Haribo snoep bestellen

Fototaart als grap of voor een feestelijke gebeurtenis

Veel diversiteit in buffet in Drachten