One Radio
Image default
Eten en drinken

Fototaart als grap of voor een feestelijke gebeurtenis

Om eerlijk te zijn wordt een fototaart vaak gebruikt voor een feestelijke gebeurtenis en om iemand in het zonnetje te zetten. Iemand in het zonnetje zetten, kan natuurlijk op meerdere manieren. Dat maakt een fototaart ook geschikt als grap. Wil je op een ludieke wijze iemand in de maling nemen, bijvoorbeeld tijdens een feestelijke gebeurtenis zoals een verjaardag, dan kun je kiezen voor een taart met daarop een grappige foto. Je weet natuurlijk zelf of degene aan wie je de taart geeft zo’n grapje kan hebben. Een ding is zeker: je zult de lachers absoluut op je hand krijgen. Dat werkt extra feestvreugdeverhogend. 

Maak een fototaart met een grappige foto

Geef je een taart aan een familielid, vriend of vriendin, dan heb je vast wel een grappige of gênante foto van diegene liggen. Waarom zou je die foto niet als grap gebruiken op een taart? Je kunt waarschijnlijk nu al de blik van de (on)gelukkige ontvanger zien wanneer hij of zij de taart openmaakt. Zeker wanneer anderen niet weten van de foto, resulteert dit geheid in hilarische situaties. En ach: iedereen kan er even om lachen en vervolgens wordt de taart in stukken gesneden en is het smullen geblazen. Dat is nog eens makkelijk!

Wil je zo’n taart bestellen?

Wil je zo’n taart bestellen en daarmee een geweldige grap uithalen? Dat kan. Je kan een taart bestellen met door jou te kiezen foto bij bijvoorbeeld Toptaarten.nl. Door een fototaart te bestellen bij een specialist, weet je altijd dat je niet alleen een mooie, maar ook een lekkere taart krijgt. Alle grappen ten spijt: uiteindelijk wil je vooral natuurlijk een taart bestellen die ook door iedereen met plezier gegeten wordt. Vandaag taart bestellen, betekent morgen al in huis, indien gewenst. Een specialist als Toptaarten.nl zorgt altijd voor een ambachtelijke, dagverse taart.

Gerelateerde artikelen

Veel diversiteit in buffet in Drachten

Gezellig eten en spelen met het hele gezin bij dé indoor speeltuin in Zeeland

Groothandel in Arabische producten