Finance recruitment op lange termijn levert voordelen voor uw bedrijf op

Vaak is finance recruitment voor bedrijven een noodoplossing. Misschien hebben een aantal werknemers u verlaten en zoekt u zo snel mogelijk een geschikt kandidaat, die u volledig kunt inzetten. U heeft een heel specifiek profiel opgesteld, want de kandidaat moet direct met alle systemen, protocollen en processen overweg kunnen. Daardoor duurt het wervingstraject natuurlijk langer, en bovendien betaalt u meer voor een kandidaat met zoveel ervaring. Denk in plaats daarvan eens op de lange termijn. Een kandidaat die wil, die actief meedenkt, de juiste financiële achtergrond heeft, en zich binnen uw organisatie verder kan en wil ontwikkelen. Dat zijn precies de kandidaten die Scope Finance in het vizier heeft. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden!

Ervaren personeel nodig? Dit finance recruitment bureau doet graag een duit in het zakje

In een nieuwe werknemer zoekt u iemand die snel uit de voeten kan binnen de afdeling van uw organisatie. U wenst dat deze persoon het complete bedrijf naar een nieuw niveau helpt tillen. U blijft het erg moeilijk vinden om de juiste persoon te vinden voor deze vacature. U wilt immers gekwalificeerde en specialistische personen hebben. Schakel daarom Scope Finance in voor finance recruitment voor professionals met hbo- en wo niveau. Dankzij een groot netwerk biedt dit bureau u nieuwe kanalen, vijvers, waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft. Maak anders eens een kennismakingsafspraak en kom erachter hoe deze expert u de helpt bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw organisatie!

In 7 stappen de ideale kandidaat dankzij finance recruitment van de expert

Bent u ervan bewust hoe een finance recruitment traject er uitziet? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een specialistisch bedrijf. Scope Finance gelooft net als u niet in ‘klinisch matchen’ waarbij er heel breed wordt begonnen en waar kandidaten vervolgens als een soort bulkgoederen door een filter worden gehaald. In plaats daarvan vindt er een intakegesprek plaats waarbij er een duidelijk profiel wordt opgesteld. Vervolgens worden er met behulp van geavanceerde tools kwalitatief goede matches gemaakt en worden er intensieve analysegesprekken ingepland met kandidaten. Die resultaten worden middels een presentatie teruggekoppeld waarna u als ondernemer de beste kandidaten voor een gesprek uitnodigt. Heeft u de juiste kandidaat gevonden? Dan wordt er een contract opgesteld en wordt het verloop van het traject samen met u uitvoerig doorgesproken.