Deze specialist weet écht alles van de Barco ClickShare

Als u hulp inschakelt van specialisten, verwacht u dat u op de best mogelijke manier geholpen wordt. Dat is niet meer dan logisch.  Als uw deelsysteem Barco ClickShare bijvoorbeeld een storing heeft, kan het zijn dat u met uw handen in uw haren zit. Hoe lost u nu dit probleem zo snel mogelijk op? Een specialist zoals InAVate helpt u snel en eenvoudig van alle problemen af. Doordat zij verstand van zaken hebben, lossen de specialisten binnen een handomdraai de kleine en grote storingen voor u op. Het kan zijn dat een Barco ClickShare even niet doet wat u wilt of dat het draadloos presenteren niet optimaal gaat door een storing. Wanneer u kiest voor een serviceovereenkomst van InAVate, staan zij 24 uur per dag voor u klaar. Alles om ervoor te zorgen dat uw storing zo snel mogelijk verholpen is.

Draadloos presenteren van informatie via narrowcasting

Heeft u een ontvangsthal waar u klanten ontvangt? Schaf dan een informatiescherm aan en presenteer draadloos informatie aan uw klanten of bezoekers. Of dit nu het nieuws, het weer of bedrijfsinformatie is. Op die manier informeert en entertaint een bedrijf de gasten die aan het wachten zijn op bijvoorbeeld hun afspraak. Een specialist zoals InAVate kan u helpen met het draadloos presenteren van informatie via narrowcasting. Van een afstand bepaalt u zelf welke informatie u via het beeldscherm laat zien. Of dit nu om tekst, afbeeldingen of video’s gaat. Met narrowcasting past u snel en eenvoudig uw content aan, zodat het aansluit bij de doelgroep, tijdstip en plaats.

Eenvoudig online vergaderen op afstand met Barco ClickShare

Heeft u er wel eens aan gedacht om apparatuur om eenvoudig draadloos te presenteren aan te schaffen? U zult merken dat uw bedrijf daardoor flink wat stappen zet. De specialist heeft zelfs apparatuur om op afstand te communiceren. Als u wilt vergaderen met mensen die niet op dezelfde locatie zijn, is een vergadering met het deelsysteem Barco ClickShare een ideale optie. Door middel van videocommunicatie zijn uw collega’s of klanten altijd binnen handbereik, ook al bevinden zij zich aan de andere kant van de wereld. Wanneer u een specialist zoekt voor de beste kwaliteit van videoconferencing, gaat u het best naar InAVate toe. Met de Barco ClickShare stopt u een klein apparaatje in uw computer, waardoor u eenvoudig uw beeldschermen en informatie deelt met andere mensen. U kiest zelf of u de informatie op uw beeldscherm binnen uw bedrijf of op afstand deelt. Doordat u met het deelsysteem draadloos kunt presenteren, is de Barco ClickShare in iedere ruimte toepasbaar.