Bekijk mogelijkheden om te wonen in een particulier verpleeghuis

One-radio

Een thuis vinden als thuis niet meer gaat – voor veel ouderen en hun familie is dat een moeilijke opgave. Het is logisch dat de meeste mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving willen blijven wonen. Echter is dit niet altijd veilig en verantwoord, zeker wanneer de oudere meer hulpbehoevend raakt en de familie dit niet met mantelzorg kan opvangen. Dan is een particulier verpleeghuis van Compartijn wellicht een mogelijkheid. In alle verpleeghuizen wordt particuliere ouderenzorg aangeboden die persoons- en familiegericht is. Er wordt rekening gehouden met de persoonlijke levensstijl van de bewoner en de geïndiceerde zorgbehoeften. Compartijn biedt het thuis wanneer thuis niet meer gaat.

Zorg op een persoonlijk niveau met veel eigen beslissingen

Een van de meest fijne elementen van wonen in een particulier verpleeghuis van Compartijn is dat de bewoner persoonlijke spullen mee mag nemen. De luxe zorgappartementen zijn van alle gemakken voorzien, maar de bewoner mag zelf meubels, woonaccessoires en andere zaken meenemen. Past niet alles in het appartement? Dan hebben de bewoners een eigen opslagruimte waar ze overige spullen op kunnen bergen. Ook de particuliere ouderenzorg is van hoogstaande kwaliteit. Er wordt gewerkt op persoonlijk niveau door te voldoen aan de persoonlijke zorgindicaties van iedere bewoner. Bovendien wordt de dagindeling door de bewoners zelf bepaald. Dit zorgt voor veel eigen verantwoordelijkheid terwijl hulp altijd dichtbij is. Dat is veilig wonen in een vertrouwde omgeving.

Ontvang meer informatie over de beschikbare zorgappartementen

Veel mensen denken, onterecht, dat particuliere ouderenzorg erg duur is. Wanneer een familielid of naaste van u in een particulier verpleeghuis van Compartijn intrekt, vallen deze kosten erg mee. Er wordt namelijk gewerkt met een all-in tarief. Wilt u meer informatie over de verschillende verpleeghuizen van Compartijn in Nederland? Neem dan contact op met deze zorginstelling om meer te weten te komen over de woonvoorzieningen, beschikbare appartementen en de particuliere ouderenzorg in het algemeen. De medewerkers van Compartijn zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:30 uur.